VTown Cartel Music

 

VTownCartel_Logo

VTown Cartel Music

 

The Place To Get a Hot Track- aceasta este caracterizarea pe scurt a uneia din cele mai noi librării de muzică din Statele Unite.

Pentru a întîmpina o piaţă în continuă cerere pentru o muzică de mare impact şi o viziune colectivă în folosirea celor mai noi mijloace de producţie şi comunicare pentru a oferi soluţii, casa independentă de producţie VTown Cartel Music a creat catalogul VCDiamond  în 2008. Acest catalog de excepţie a venit în întîmpinarea cererilor unor clienţi de mare calibru, cum ar fi CBS, Paramount, MTV, Warner Bros şi alţii din aceasta categorie.

Apariţia VCartel s-a datorat creşterii rapide a cererii pentru producţie muzicală de calitate. Echipa de artişti care a demarat acest proiect a lucrat cu interpreţi de primă mărime din industria muzicală, cum ar fi Green Day, Weezer, Sting, Dr Dre, Jewel sau Aliyaah.

VTown continuă să atragă numeroşi artişti  independenţi, formaţii şi producători care reuşesc să creeze o muzică de impact în cele mai variate genuri şi stiluri – muzcă pop, dance, electro, jazz, funk sau country sînt doar cîteva dintre ele.

 

Music Samples from VTown Cartel Music

Titlu Play Album
The Way Home http://www.3am.ro/userfiles/musicsamples/vtown cartel music/nou/VC076_2_The_Way_Home.MP3 VC 076/Hollywood Orchestra
Into You http://www.3am.ro/userfiles/musicsamples/vtown cartel music/nou/VC086_1_Into_You.MP3 VC 086/Electrodance Vol.2
Bad Girl http://www.3am.ro/userfiles/musicsamples/vtown cartel music/nou/VC047_26_Bad_Girl.MP3 VC 047/Hachiman
Fire It Up http://www.3am.ro/userfiles/musicsamples/vtown cartel music/nou/VC097_16_Fire_It_Up.MP3 VC 097/Retrofunk Vol.2
Jingle Bells http://www.3am.ro/userfiles/musicsamples/vtown cartel music/Jingle Bells.mp3 VC 051/Christmas Magic

 

© 2013 - 2020 3am Music - All rights reserved.