KPM

 

KPM Music 01sml

KPM

 

 

Site de cautare pe categorii: click aici

Utilizaţi "Enter Site as Guest"

KPM a fost una din primele surse de muzică de producţie din lume, existînd de peste 30 de ani. Catalogul KPM cuprinde muzică începînd de la înregistrări orchestrale ample pînă la underground şi hip-hop. Prin punerea în valoare a  talentului unor compozitori, în a scrie muzică extrem de originală şi distinctivă, KPM a devenit o librărie proeminentă pentru furnizarea de muzică de calitate din toate genurile în industria de film si televiziune. Filme ca Nixon. Născuţi asasini, Bodyguard sau Ed Wood, sînt doar cîteva din producţiile premiate ce conţin înregistrări KPM în coloana sonoră.

 În plus, prin parteneriatul cu IBM, din 1995, KPM a fost pionier in a crea soluţii de muzică digitală pentru librării şi a iniţiat dezvoltarea sistemului Play Music Online, care permite căutarea, preascultarea si downloadul muzicii in toate elementele sale.

Catalogul KPM a fost împărţit în Principal Series, 1000 Series, Classical Series, World Music Series,  FTV Media, FTV Media Online, Reload, Reload-sampler, Themes International.

Principal Series (peste 700 de CD-uri) este cea mai utilizată librarie, peste 50 de CD-uri noi fiind adăugate în fiecare an. În afară de muzică pentru sport, teatru, documentare, realitate, lifestyle şi de divertisment, acesta include  colecţia unică de teme TV bine cunoscute.

1000 Series (cu peste 100 de LP-uri)
Aceste inregistrari magnifice, a făcut posibilă existenţa on line a unor piese celebre editate doar pe vinil, în anii 70 şi înainte.

KPM Classical Series (30 CD-uri)
Această colecţie unică de piese clasice populare a fost compilată cu atenţie în mod special pentru clienţii din industria de film şi televiziune.

KPM World Music Series (cu peste 15 CD-uri)
KPM WM Series, a lansat în 2004, versiuni originale, tradiţionale şi  remixuri de muzică din Persia, Iran, Sudan şi Yemen. Seria va naviga întreaga lume şi este în prezent o vizită în India şi Orientul Îndepărtat.
Multe albume înregistrate în domeniu, au adîncimea de cultură şi talent specifică locurilor  şi subliniază feelingul tradiţional şi atmosfera.

FTV Media este o librărie nouă, creată în 2004 din piese aparţinînd catalogului  de film şi TV al EMI Music Publishing şi cuprinde 19 cd-uri cu adaptări pentru muzică de producţie din genuri diferite electronică, solistici cu diverse instrumente, istorică, pentru copii sau pentru entertainement. Seria online cuprinde selecţii exclusive care sînt frecvent şi constant updatate.

Themes International a fost formată la începutul anilor 70 de către muzicieni de excepţie-  Alan Parsons, Mike Moran şi Alan Hawkshaw. În timp, mai mulţi muzicieni s-au alăturat proiectului creînd o serie de 27 de cd-uri care s-au bucurat de un succes imens în industria muzicii de producţie.

 

Music Samples from KPM

Titlu Play Album
Global Harmony http://www.3am.ro/userfiles/musicsamples/kpm/Global_Harmony_a_KPM_282_100.mp3 Media Magic/KPM 282
On The Runway http://www.3am.ro/userfiles/musicsamples/kpm/On_the_Runway_a_KPM_742_500.mp3 Fashionista/KPM 742
Runaway Living http://www.3am.ro/userfiles/musicsamples/kpm/Runaway_Living_KPM_1138_300.mp3 Gathering Crowds/KPM 1138
The Hustler http://www.3am.ro/userfiles/musicsamples/kpm/The_Hustler_TIM_1026_400.mp3 Things To Come/TIM 1026
Water Sports http://www.3am.ro/userfiles/musicsamples/kpm/Water_Sports_KPM_1096_200.mp3 Music Pictorial/KPM 1096

 

© 2013 - 2020 3am Music - All rights reserved.