Platforme de muzică

Nimic nu poate defini o producţie mai bine decât muzica. Alegerea potrivită a muzicii este un proces îndelungat, care aduce o stare de disconfort multor producători. Nu degeaba am făcut din aceasta, treaba noastră. Bazat pe un briefing, vă putem selecta muzica potrivită în cel mai scurt timp pentru orice fel de producţie, fie este o reclamă, un program TV sau radio, video corporative sau multimedia, trailer sau film artistic sau documentar. Noi oferim o serie de opţiuni, procesul de editare, fiind foarte flexibil.
 
Pentru clientii care doresc sa-și selecteze muzica prin departamentele proprii de creație, venim cu soluții integrate de cautare. Am grupat librăriile în platforme de cautare, unde muzica poate fi aleasă după multe criterii și in scurt timp.
 
Accesul este foarte simplu. Unele platforme au nevoie de un user și o parolă, unele permit accesul direct.
Pentru descărcare, vă asteptăm să ne contactați sau să creați un cont de client online. 
 
 
 

MusicDIRECTOR Romania

Accesul se face folosind userul visit si parola 0000

Sunt prezente peste 20 de librării, selecția muzicii este foarte simplă. Se poate alege muzică după gen, durată sau an.

 

 

EMI Play 3

Accesul pentru căutare este liber. Aici găsiți în exclusivitate una din cele mai mari și apreciate librării din lume, KPM Production Music.

 

AV Production Music

Este o platforma nouă, conține multe librării, este în limba română. Se mai lucrează incă, dar puteți face o vizită. Accesul e liber!

 
   

 

© 2013 - 2019 3am Music - All rights reserved.